De Therapie

Energetische therapie is een universele, eeuwenoude behandelwijze van ziekten en aandoeningen.

Als energetisch therapeut werk ik, via mijn handen, met universele levensenergie waardoor ik het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest bevorder. Daarbij is niet direct het wegnemen van de klacht het belangrijkste, maar het zoeken naar en het behandelen van storingen en blokkades in het energiesysteem van de cliënt.

Ik werk vanuit een holistische visie: de lichamelijke, emotionele en geestelijke toestand van de cliënt zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden daarom tegelijkertijd behandeld. Komt het menselijk energiesysteem door het opheffen van storingen of door het ontvangen van helende energie weer in balans, dan brengt dat ook lichaam en geest weer in evenwicht. Dit is vaak het begin van een herstel.

De therapie kan ook aanvullend, naast andere (reguliere of andere alternatieve) therapieën of behandelingen worden toegepast. Het is een veilige, natuurlijke behandelwijze.

Bij de afbouw van medicatie voor bijvoorbeeld pijnbestrijding of antidepressiva kan de therapie, in overleg met de behandelend arts, ondersteuning bieden.